TEST-pur si simplu


Acest test este recomandat de Dalai Lama, pentru a te verifica, pentru a verifica în ce măsură ţi se potriveşte. Este deosebit de intreresant. Sunt doar 4 întrebări, al căror răspuns te va surprinde. Nu trişa ! Mintea este asemenea unei paraşute: funcţionează cel mai bine atunci cînd se deschide. Testul este amuzant, pe parcursul completării sale; nu-ţi rămîne decît să urmezi instrucţiunile. Din nou, nu trişa !
Puneţi o dorinţă, înainte de a începe ! Răspunde la întrebări, succesiv, fără a citi întrebările ce urmează, pentru a nu fi influenţat !(citirea cu anticipaţie a următoarelor întrebări influenţează negativ Coboară cu privirea încet, oprindu-te la întrebarea curentă, fără a o percepe pe următoarea.
Ia-ţi creion şi hîrtie şi notează-ţi răspunsurile, pe măsură ce parcurgi întrebările testului. Vei avea nevoie de răspunsuri la final, pentru evaluare.
Acest chestionar îţi va dezvălui mai multe aspecte ale personalităţii tale !
1. Aranjează următoarele 5 animale, în ordinea preferinţelor tale:
Vaca; b. Tigrul; c Oaia; d. Calul; e. Porcul
2. Descrie, într-un singur cuvînt, următoarele:
Cîine; b. Pisică; c. Şobolan; d. Cafea; e. Mare (întindere de apă)
3. Gîndeşte-te la persoanele importante din viaţa ta şi pe care le asociezi cu una din următoarele culori (o singură persoană asociată unei culori !) :
Galben; b. Oranj; c. Roşu; d. Alb; e. Verde
4. Numărul tău preferat şi ziua săptămînii preferată.
Interpretare
După ce te asiguri de corectitudinea răspunsurilor, reaminteşte-ţi dorinţa pe care ţi-ai pus-o, înainte de a răspunde la întrebările testului şi urmăreşte interpretarea răspunsurilor:
1. Răspunsurile la această primă întrebare exprimă priorităţile tale în această viaţă, astfel:
Vaca semnifică cariera; tigrul - mîndria proprie; oaia - dragostea; calul - familia; porcul - banii.
2. Descrierea cîinelui sugerează propria personalitate; a pisicii - personalitatea partenerului; a şobolanului - personalitatea duşmanilor; a cafelei - modul de percepere a actului sexual; decrierea mării - propria ta viată.
3. Culoarea galben : cineva pe care nu-l vei uita niciodată;
Oranj : cineva pe care-l consideri adevăratul prieten;
Roşu : cineva pe care-l iubeşti cu adevărat;
Alb : sufletul tău pereche;
Verde : cineva de care-ţi vei aminti tot restul vieţii.
Ca mulţumire pentru aflarea unor aspecte interesante ale propriei personalităţi şi din solidaritate cu ceilalţi oameni, ţi se recomandă răspîndirea acestui test către un număr de cunoştinţe egal cu numărul tău preferat (vezi întrebarea 4), pentru a ţi se împlini dorinţa pe care ţi-ai pus-o, la începutul testului - în ziua săptămînii pe care o preferi.
Rezervă-ţi cîteva minute, în fiecare zi, pentru a reciti testul şi a medita la interpretarea răspun-surilor, aşa cum recomandă Dalai Lama. Nu pune deoparte acest test !; mantra îşi va face efectul în următoarele 96 de ore, chiar dacă nu eşti o persoană superstiţioasă !
Transmite acest test-mantră la cel puţin 5 persoane şi viaţa ta (şi a lor) se va îmbunătăţi !
Dacă trimiţi la 5 - 9 persoane - se va îmbunătăţi conform dorinţelor tale.
Dacă transmiţi la 9 - 14 persoane - vei avea cel puţin 5 surprize, în următoarele trei săptămîni !

0 Comments: