Anna şi Elan fac nuntă în două luni? E Click !

Daca are o noua iubita Elan ?
Cine sa fie aceasta/
Revista Click ne dezvaluie o noua idila de dragoste.
,,Lucrurile par să evolueze rapid în noul cuplu Anna Lesko-Elan Schwartzenberg. Surse de încredere din anturajul celor doi spun că deja “ar bate” clopotele de nuntă. Să reuşească oare cântăreaţa să-şi îndeplinească cel mai arzător vis, acela de a deveni nevastă?,, ...este un mod de exprimare destul de rautacios, as zice.
Anna Lesko este o femeie foarte frumoase si cu calitati artistice indiscutabile.
Cel mai nou cuplu din lumea mondenă îşi uluieşte chiar şi prietenii! Apropiaţi de-ai Annei au povestit pentru Click!, sub rezerva anonimatului, că ea şi Elan au planuri mari pentru viitorul nu tocmai îndepărtat! Se pare că, în două luni, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu ar urma să o ia de nevastă pe focoasa cântăreaţă.

“Acesta este şi motivul pentru care au fost împreună în Israel, la sfârşitul săptămânii trecute. Din câte am înţeles, au stat de vorbă cu un rabin pentru a pune la punct detalii legate de căsătorie”, susţin surse bine informate. Mai mult, “cunoscătorii” vorbesc chiar despre o posibilă convertire a Annei Lesko la iudaism, aşa cum de altfel a făcut şi Mihaela Rădulescu înainte de a-i deveni soţie miliardarului.

Se pare că Elan o curtează pe Anna de mai multe luni, însă totul s-a “legat” după ce aceasta s-a despărţit de Codin Maticiuc. În exclusivitate, fotoreporterii Click! i-au surprins pe Anna şi Elan sâmbătă seara, la aeroport, când se întorceau din Israel. Cei doi au petrecut la Tel Aviv trei zile, departe de ochii curioşilor din România.
Inspiratie si sursa:Click

0 Comments: