In Prosport apare intrebarea:urmeaza Mititelu ?

Începută cu Gigi Becali, de la Steaua, şi continuată cu patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, seria arestărilor din rândul oamenilor de fotbal pare că nu se va opri aici.

Urmărindu-l pe Cornel Penescu prin mijloace specifice încă de anul trecut, aici fiind vorba mai ales de înregistrări telefonice, procurorii DNA şi ofiţerii judiciari ar fi prins şi alte piste. Multe dintre acestea, spun surse autorizate, ar duce către un alt personaj important din fotbalul românesc, Adrian Mititelu. Se ştie că patronul Universităţii este bun prieten cu Penescu şi se pare că procurorii sunt deja în posesia unor convorbiri telefonice între cei doi, în care respectivii fac referiri clare la intenţia de a-şi asigura arbitraje favorabile.

Penescu pomenea de Mititelu

Cum Penescu este deja în arest, anchetatorii vor încerca să scoată de la acesta cât mai multe informaţii care să ducă probabil şi la reţinerea prietenului său, Adrian Mititelu, fiind tot mai multe voci din fotbal care susţin că patronul craiovean va fi următorul personaj din vizorul DNA. Un om de fotbal cu ştate vechi în fotbalul românesc a povestit pentru ProSport: „În tot mai multe cercuri se vorbeşte despre faptul că Mititelu va urma! Din ce am auzit, arbitrii se tot plângeau de Penescu, care venea la ei şi le spunea: «Lasă, bă, că mi-a zis mie Mititelu de tine, că faci şi că dregi, nu te mai da tu mare..». Probabil că gura lui mare l-a adus unde l-a adus”.Sursa sunt cei de la Prosport.

0 Comments: